ВажливеЖиття

5 речей, які краще заховати, коли чоловік вперше приходить в гості

Ми склали топ речей, які не повинні бути присутніми на видному місці під час побачення.

Настав день X — ваш чоловік повинен вперше прийти до вас в гості. Щоб все пройшло ідеально, необхідно прибрати з простору житла предмети, які можуть зіпсувати позитивне враження про вас в його очах. Ми склали топ речей, які не повинні бути присутніми на видному місці під час побачення, інформує Ukr.Media.

Фото з колишніми

Побачення з новим партнером в оточенні справжніх спогадів про ваші минулі відносини — провальна ідея. У будинку буде відчуватися присутність колишнього хлопця, а це абсолютно не допоможе налагодити контакт між вами і новим шанувальником. Він може подумати, що ви сумуєте за колишнім коханим, можливо, навіть хочете повернутися до нього.

Радимо прибрати фотографії в місце, де їх не зможуть знайти. Ця ж рада поширюється і на інші речі, що залишилися після старого коханого: іграшки листівки, коштовності. Під час спілкування з новим хлопцем намагайтеся не згадувати про минулі любовні стосунки, тільки якщо він сам не поцікавиться.

Пляшки від алкоголю

Якщо напередодні у вас була вечірка і докази її веселого проведення залишилися, варто їх заховати, а краще викинути. По порожніх пляшках з-під алкогольних напоїв чоловік може зробити висновок, що ви адепт нетверезого способу життя. Якщо ваш обранець ще виявиться спортсменом і завзятим прихильником здорового способу життя, то ваші відносини можуть завершитися в цей же вечір.

Спідня білизна, що сушиться

Демонструвати новому партнеру на першій зустрічі інтимні деталі свого гардероба зарано. Він може це сприйняти як сигнал про неакуратність жінки в побуті. Є, звичайно, шанс, що він оцінить ваші здібності до прання. Видиму присутність спідньої білизни він може зрозуміти як натяк на ближчий контакт. Якщо ви поки не готові до наступного етапу, не варто відкрито показувати ці подробиці гардероба.

Літературний фаст-фуд

Чоловікам подобаються розумні і ерудовані жінки, з якими цікаво поговорити. Якщо ви любите коротати вечори за читанням чергового детектива від Дар’ї Донцової або гучних «50 Відтінків Сірого», не варто виставляти це на показ відразу. Ваші смаки можуть здатися новому шанувальнику досить специфічними і відлякати його. На основі літератури у нього може сформуватися негативне уявлення про ваші захоплення і рівень інтелекту.

Розсип косметики

Зброя жінок, яка здатна їх перетворювати, — косметика. Розкиданий косметичний арсенал продуктів може викликати у чоловіка сумніви з приводу вашої природної краси без макіяжу. Краще його заховати. Це відноситься і до інших жіночих гаджетів, які допомагають виглядати красиво: бігуді, пінцети, епілятори. Додатково безлад у вигляді розкиданої косметики може підірвати ваш імідж порядної господині.