ВажливеЖиття

Джошуа буде аутсайдером у бою з Усиком – промоутер британця

Усик буде фаворитом майбутнього бою проти Ентоні Джошуа. Так вважають навіть у команді колишнього чемпіона світу у надважкому дивізіоні.

Так в інтерв’ю boxingscene.com промоутер британця – Едді Гірн – однозначно заявив, що саме український боксер буде фаворитом у реванші.

“Я люблю Джошуа, але в майбутньому поєдинку він буде аутсайдером. Мені це навіть подобається. Чому я так кажу? А він програв перший бій. До того ж Усик може прогресувати як великий важкоатлет. Так, він ще звикає до ваги, звикає битися з хлопцями таких розмірів.

Мене дуже приваблює бій Тайсона Ф’юрі із Джошуа, але спочатку Ентоні має битися з Усиком. Буду відвертим, він міг пропустити реванш і провести поєдинок з Тайсоном. Цей бій завжди буде найважливішим, але Ентоні не хоче. Він має намір спочатку повернути свої пояси, тож, я думаю, варто віддати йому належне”, – сказав Хірн.

Нагадаємо, реванш Усик–Джошуа відбудеться 20 серпня в Саудівській Аравії. Поєдинок пройде на арені Super Dome у місті Джидда.

У першому бою, що відбувся у вересні 2021 року, українець переміг британця одноголосним рішенням суддів і здобув чемпіонські пояси.

Раніше Усик розповів, що міг перемогти Ентоні Джошуа нокаутом у першому бою.