В світіВажливе

Зеленський: Українцям є чим пишатися

Президент України Володимир Зеленський, звертаючись до українського народу, нагадав про особливості наступного тижня, зокрема святкування Дня Незалежності України.

“Активно готуємося до нового тижня, дуже важливого для всіх нас, для нашої держави. Попереду – день нашого прапора та день нашої незалежності. Попереду – вшанування ветеранів війни за свободу України та Кримська платформа – цього року справді особлива. Цього року буквально в повітрі Криму відчувається, що окупація там тимчасова, а Україна повернеться”, – заявив Зеленський.

Президент вважає, що українці мають чим пишатися, але попереду ще багато труднощів.

“Ми завжди говоримо чесно: заради перемоги України ще потрібно боротися, ще треба зробити дуже багато, ще потрібно вистояти і витерпіти, на жаль, багато болю. Але українці вже можуть за правом відчувати гордість за себе, за свою державу і своїх героїв”, – зазначив глава держави.

На завершення звернення Зеленський закликав українців вболівати за Усика, який захищає спортивну частину країни.

“Тримаємося разом! Допомагаємо один одному! Відновлюємо зруйноване! Боремося за всіх наших людей. І вболіваємо за тих, хто представляє Україну, сьогодні – обов’язково за Усика, наш хлопець! Віримо в себе і в Україну!” – сказав президент.

Нагадаємо, у Криму зламали місцеве ТБ та почали показувати звернення Володимира Зеленського.