ВажливеЖиття

Залужний про мобілізацію в РФ: Ми знищимо всіх

Збройні сили України (ЗСУ) знищать усіх, хто воюватиме проти них, – і добровольців, і мобілізованих. Про це заявив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у своєму Telegram-каналі.

“Повномасштабний наступ противника не злякав нас. Більше того, ми об’єдналися і гідно зустріли ворога”, – наголосив військовий.

За його словами, нинішнє оголошення мобілізації в Росії якраз і є підтвердженням гідної відсічі окупантам українських військових.

Він також зазначив, що нині “сотні тисяч чоловіків та жінок захищають рідну землю, власні будинки, своїх дітей та майбутнє України”.

“Тому жодні заяви військово-політичного керівництва країни-агресора не вплинуть на нашу готовність боротися за свою свободу. Ми знищимо всіх, хто зі зброєю прийде на нашу землю – чи добровільно, чи по мобілізації”, – підкреслив Залужний.

Зазначимо, що раніше Залужний повідомив, що він провів телефонну розмову з командувачем Збройних сил США в Європі генералом Крістофером Каволі та головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Американські військові високо оцінили дії ЗСУ.