ВажливеЖиття

Чому категорично не можна класти смартфон поруч із увімкненим ноутбуком

Чим небезпечне дане сусідство.

Гаджети стали невіддільною частиною життя сучасної людини, але, щоб техніка прослужила довше, потрібно вміти за нею правильно доглядати. Лише деякі знають, чому не можна класти свій телефон на ноутбук, інформує Ukr.Media.

Експерти відзначили, що крім “подвійного” випромінювання є ряд і інших причин, чому цього робити не варто. Наприклад, це може спричинити перешкоди в ноутбуці, які можуть спотворювати звуки. Вони найчастіше виникають за пару секунд до вхідного дзвінка або повідомлення на телефон.

Також в смартфоні буде набагато швидше сідати зарядка, оскільки потужність гаджета посилюється, щоб вловлювати сигнали, що виходять з ноутбука.

Якщо ви кладете смартфон біля комп’ютера, то будьте ще готові до того, що постраждають обидва гаджети. Ноутбук поглинатиме більше енергії, що надалі призведе до перешкод і некоректного функціонування пристрою.

Ще експерти звертають увагу на те, що при включеному Wi-Fi і Bluetooth, радіохвилі з телефону можуть створювати перешкоди і привести до спотворення звуку, що виходить з колонок.